Web áruház igazi motorosoknak!

Fiatal webdesignerként sokat agyalok, milyen honlapba kéne belevágni, mi az, amit a mai kor mai embere fogyaszt és nem csak reklámokból, a kattintásokért, hanem egyéb forrásokból is szép kis összegek folynak be. Az a típusú ember vagyok, aki nem szeret sokat dolgozni, inkább keveset de, azt hasznosan és száz százalékig érdekeljen, amit csinálok!

Hosszas töprengések és utánajárás után arra jutottam, hogy a honlap, amibe belevágok, az nem lehet más, mint egy webshop!

Ki kell találni, mi az, amit árulhatnék rajta, kikhez forduljak partnerként, mert nem akarok silány minőséget árulni, mert az emberek hamar elfordulnak az ilyen oldalaktól. Fontos a megbízhatóság!

Szerintem nem érdemes egy ”mindent” forgalmazó online áruházat nyitni, marketing szempontból jobb és biztosabb, ha egy szűk réteghez fordulnék, bár ez is vitatható. Fiatalok, gyerekek, egy jó célcsoport lehet, de a szülők látatlanba nem szeretnek játékokat vásárolni, legalábbis az én fiatalságomból kiindulva erre következtetek, bár azóta változott sokat a világ! Egy másik jó célcsoport a kedves, bűbájos hölgyek, akik szeretik a divatot, a kiegészítőket. Ez így még mindig kicsit tág és rengeteg internetes bazár foglalkozik ezzel.

Így hosszas töprengés után eljutottam azokhoz a vagány nőkhöz, akik a motorozáshoz megfelelő ruhát hordanak, és persze a motorozás a szenvedélyük! Fura is lenne, ha a kettő nem járna együtt, de manapság minden lehetséges és ki vagyok én, hogy ítélkezzek azokon, akik női motoros ruhát szeretnének hordani akár a hétköznapokban is!

Miután végre mindezt letisztáztam magamban, elkezdtem az utánajárást, hogy minőségi árut leljek, és tartalommal töltsem fel a kezdeti oldalam.

Rengeteg típusú női motoros ruhaneműt találtam. Különböznek ezek anyagban, szabásban, védelemben és természetes színben és méretben.

A pontok és alpontjai:

Női motoros ruha. Ebből négy ágba lehet tovább menni. Az első az anyag, itt található vízálló, lélegző, farmer, bőr. Következő a méretek, természetesen a jól ismertek pontok, XS S M L XL. Harmadik pont a szabás, ezt kezdetben üresen hagytam, mert több utánajárás kellet volna hozzá. Az utolsó választható szempont a védelem, erősített a hajlatoknál vagy épp valami speciális hab van a női motoros ruhákban, ami tompítja az ütést, ennek a pontnak a neve speciális hab lett. Nem szabad megfeledkezni a színről sem, de azt bármelyik alpont alatt külön lehetett választani, hogy a vevő által kiszemelt darab milyen színbe induljon el majd hozzá!

Így kezdtem felépíteni a boltot, pontonként, hogy minden érdeklődő megtalálja a számára megfelelő típusú öltözetet.

Egész jól ált a kis projektem, már éreztem a siker ízét, hogy ez lesz az ország egyik legkedveltebb netes áruháza és majd dől a megérdemelt lé a príma alapanyagú áruból.

Persze mielőtt elérhetővé tettem az oldalt szóltam egy ismerősömnek, hogy nézze át ő, egy kicsit több ideje van a szakmámban és adok a véleményére! Sajnos nem azt a reakciót váltotta ki belőle, amit vártam. Elmondta, hogy ez az egész összecsapott, használhatatlan és nem felhasználóbarát.

Több se kellett a számomra, azonnal töröltem mindent. Az ambícióm is elapadt, hogy ezzel foglalkozzak, pedig a mai női motoros ruhák kifejezetten ízlésesek és praktikusak. Én csak ajánlani tudom minden kedves hölgy olvasónak, hogy érdeklődjön, e termékek után!