A szerelő megvetette vele a tisztító folyadékot…

A mai világban egyre nagyobb szerepet tölt be az internet. Egyre több cég törekedik arra, hogy egy olyan webes felülete legyen, ami könnyen áttekinthető, közöl minden fontos információt az odalátogatóval, és emellett esztétikusan is néz ki.

Mivel nem minden vállalkozásban van olyan személy, aki értene a weboldalak elkészítéséhez, ezért a cégek különböző ehhez értő embereket bíznak meg. Így mára már rengeteg olyan vállalkozás is létrejött, akiknek kifejezetten a weboldal készítés a profiljuk. Ez pedig nagyban meg tudja könnyíteni a cégek életét.

Van egy nagyon jó barátom, aki nem olyan rég indított egy saját vállalkozást. Eleinte nem nagyon volt bevétele, ugyanis az emberek nem ismerték a céget. Azonban amikor elkészült a weboldala, és több helyen is tudta hirdetni az interneten, nagyon megnőtt a forgalma. Hatalmas sikerélményként élte meg, azt mondta, az egyik legjobb befektetése volt.

Ennek én is nagyon örültem, ugyanis ő egyébként az egyik legjobb barátom. A múltkor, mikor beültünk beszélgetni a kedvenc helyünkre, akkor nagyon sok mindenről mesélt, többek között arról is, hogy vett egy autót. Ez volt álmai autója, már nagyon sokszor hallottam tőle, hogy egyszer lesz egy ilyen kocsija.

Mesélte, hogy mivel használtan vette, el kellett vinnie motorolaj cserére. Azt mondta, hogy a szerelő a motorolaj csere előtt felajánlotta, hogy kimossa a motor belsejét, ehhez azonban nem volt megfelelő folyadéka.

Ezen a barátom eléggé felháborodott, hogy lehet az, hogy ezzel foglalkozik nap mint nap, de nem rendelkezik a megfelelő felszereléssel?! A szerelő azonban nem zavartatta magát, közölte vele, hogy neki erre nincs ideje, és ha szeretné, hogy ki legyen tisztítva a motor belseje, akkor bizony vissza kell jönnie egy másik alkalommal, addigra pedig vennie kell egy ilyen adalékot, és magával kell hoznia.

A barátom azt mondta nagyon fel volt ezen háborodva, de azt hallotta hogy ez a legjobb szerelő a környéken, úgyhogy hazament, és elkezdett nézegetni különböző honlapokat.

Akkor talált rá az olajwebshop.hu oldalra, ahol a motorolaj adalék fülön megtalálta a megfelelő terméket.

Ez a XADO VitaFlush motorolaj belső mosó volt. Ugyanis azt olvasta, hogy ez az egyik legjobb motorolaj adalék erre a célra az ő autójához. Meg is rendelte online a terméket, gyorsan ki is szállították neki, és egy héten belül ment is vissza a szerelőhöz.

Azt mondta, hogy a szerelő természetesen a második alkalommal is elég nyersen viselkedett, de tisztességesen kitisztította az olajteknőt és a szellőzőrendszert is. Ezek után pedig teljes olajcserét csinált az autóban. Aminek a barátom nagyon örült, ugyanis eléggé aggódott már az autó miatt.

Ő olyan, hogy csak akkor biztos abban, hogy valami jól működik, ha teljesen az ő keze alatt történnek a dolgok. Így, habár az autót most vette, szerette volna tudni ha valami gond van az olajszinttel vagy a motorral. Kérte a szerelőt, hogy vizsgálja át tüzetesen az autót, hogy tutira semmi baja nincs-e.

Ugyanis egyszer már járt úgy, hogy megvett egy autót és pár hónapon belül megállt alatta. Azóta nagyon körültekintő ezekben a dolgokban. Az olaj cseréje pedig nagyon fontos, ha szeretnénk megőrizni az autónk motorjának a jó állapotát. Ezáltal pedig az autó használati idejét.

Én is sajnos jártam már úgy, hogy nem figyeltem oda megfelelően a motorom állapotára, nem voltam időben olajcserén, ez által tönkrement, és használhatatlanná vált az autóm. Persze utólag fogtam a fejem, hiszen nem lett volna nagy erőfeszítés megcsinálni ezeket a dolgokat, de tanultam belőle.

Azóta én is szinte minden nap ellenőrzöm a motorolajszintet a nívópálcámmal, hogy nehogy előfordulhasson még egyszer ilyen a jövőben. Remélhetőleg mással sem lesz problémám.