A sok munka sok áldozattal jár

Régebben meséltem róla, hogy eleinte nagyon nehéz volt beindítanom vállalkozói karrerem. Rengeteg időt és sok munkaórát töltöttem otthon a négy fal között, nem beszélve arról, hogy egész nap megállás nélkül bámultam meredve a monitort és úgy éreztem, hogy lassan már nem látok mást, mint szorgosan mozgó hangyákat a képernyőn. A túlzásba vitt feladat vállalásnak,  szinte lehetetlen határidőknek, és a monitor hol kékes, hol szürke fényének köszönhetően minden órában azt éreztem, hogy szemeim inkább hasonlítanak egy sivatagra, mint a lélek tükrére.

Fájt. Égetett. Viszketett. Folyamatosan törölgettem a kezemmel, próbáltam megmosni az arcom, de semmi. Már kezdtem kétségbeesni, hogy soha nem leszek az igazi. Úgy döntöttem ideje kezdeni valamit a problémával és rákerestem, hogy mi enyhíthet a gondjaimon. Sok oldalt átböngészve megtaláltam a megoldást, a Corneregel -t ami talán megmentett attól, hogy egy életre szemüveges legyek. Még szerencse, hogy tartottak belőle a közeli patikában, mert már a haza felé tartó úton cseppentettem egyet a szemembe, és mire elértem otthonom, már éreztem, hogy szűnik a viszkető érzés, majd szépen lassan a többi kellemetlen panaszom is.

Hatalmas öröm volt számomra, hogy most már úgy tudtam végezni a munkámat, hogy megszabadultam minden olyan kellemetlen érzéstől, ami gátolt kreativitásomban és kitartásomban. El sem tudjátok képzelni, milyen őrületesen dühítő, amikor a cms, php, vagy éppen a java kódolás minden percében a szemedhez kapsz, és azt érzet, hogy inkább kihajítod a monitort az ablakon, mert mert már minden pillanat, minden pillantás szúr. Szerencsére ez már a múlt, és azóta is a Corneregel-t használom, de nem csak én, hanem az egész családom.

A fiam talán folytatja a családi hagyományt, talán nem, egy biztos, hogy vannak és voltak problémái a szemével. Kicsi kora óta szemüveges, és most, hogy cseperedik egyre inkább törekedik kontaktlencsét hordani, mert az jobban tetszik neki. A probléma csak ott van, hogy időnként rettenetesen töri a szemét. Az édesanyja elvitte orvoshoz, aki megnyugtatott, és Ő is azt javasolta, hogy használja amit én. Így azóta naponta egyszer cseppentek a fiam szemébe is a gélből, és a változás azonnal észlelhető. A szaruhártyája sokkal fényesebb, nem látszódik rajta, hogy piros lenne, az égető érzés pedig elmúlt.

Ha valamelyik szomszédom tavaly azt mondta volna, hogy „Figyelj, használd a Corneregel-t, mert 10-ből kilenc szemész ezt ajánlja” valószínűleg kinevettem volna.  És különben sem kezdődik egyetlen baráti sörözés sem azzal, hogy „Te milyen szemcseppet használsz?!” Ellenben számomra megkönnyebbülés és egyben sok segítség, hogy nem csak a munkámban segít ez a szer hanem a hétköznapi életemben a családom számára is hasznos, és mára elengedhetetlen elem a gyógyszeres szekrényből. Hatásfokán kívül az ára az, ami abszolút meggyőző, hisz más termékekkel ellentétben ez egy valóban olyan készítmény, amely nem csak, hogy megfizethető, de teszi is a dolgát, és vény nélkül megvásárolható.