Legjobb motorosbolt, a házasélet királya

A férjem gyakran foglalkozik weboldalak készítésével, amihez én sajnos nem igazán értek. A beszédtémáink nem annyira egyeznek meg, de szerencsére arról legalább tudunk beszélni, hogy nem stimmel az érdeklődésünk, tehát mindig van valami beszédtéma. Ez elég szép paradoxon, a matematikai paradoxonok őse is megirigyelhetné, hiszen nincsen ennél összetettebb és bonyolultabb probléma, mint két gyönyörű lelkű ember, két őszinte lény együttműködése. A férjem igazán nehéz ember, de eddig valahogy mindig megoldottuk a gondjainkat. Kipróbáltam más karjaiban is, de valahogy mindig visszahúzott valami láthatatlan erő Ernőhöz, aki viszont sosem szólt más nőkhöz. Volt benne valami ősi hűség, a kutyákéhoz hasonlatos, amit mindig becsültem benne, mert én ugye nem bírtam ezzel a tulajdonsággal. Persze igyekeztem minimálisra szorítani az elfogyasztott férfiak számát, azért nehéz volt, mert neki esténként gyakran fájt a feje, ezért a házasélet megkoronázása olykor (majdnem mindig) elmaradt az életünkből. A dolgok akkor jöttek rendbe, amikor Ernő talált magának egy remek hobbit – elkezdett motorozni. A spórolt pénzén befektetett egy király motorra, majd a jogsit is letette. Azért vette meg előbb a motort, hogy legyen utána motivációja szenvedni a jogosítvánnyal. Nagyon ügyes volt amúgy, elsőre sikerült neki, viszont aztán ott volt a következő probléma is, hogy fogalma sem volt arról, honnan kéne motoros cuccokat rendelnie. Egyik közös barátunk, Iván, belinkelte neki egy szép, lankadt, nyári vasárnapon a shox.hu oldalát, amely egy motorosbolt, amelyről azt nyilatkozta, viszik a prímet minőség és kedvező ár párhuzamának tekintetében. Szóval fogta magát Ernő, és rendelt jó pár holmit az oldalról, bőrruhát, bőrdzsekit, kesztyűt és motoros csizmát is. Én nem nagyon értettem hozzá, csak abban segítettem, hogy a ruhák passzoljanak egymáshoz, és hogy Ernő mindenképpen olyan cuccokat vegyen, amelyek jól is néznek ki, nem csak kényelmesek és praktikusak. Szerettem a szép testét, jó lett volna, ha az izmai hetykén kidomborodnak a ruhából – aztán csodálkoztam, hogy te jó ég, hát ezek a holmik egytől egyik szuper menőn vannak szabva meg varrva, szóval a shox.hu oldalán kitettek magukért ízlés szempontjából is. Aztán amikor megjöttek a holmik, amelyeket tényleg borzasztóan olcsón kaptunk meg, és valóban, ránézésre is elképesztő volt a minőségük, Ernő szinte új emberré lett. Ahogy magára öltötte azokat a szuper cuccokat a motorosboltból, rendkívül vagánynak látszódott, megváltozott a róla alkotott képem, amit hét év alatt kirakóztam össze, szinte egyetlen másodperc leforgása alatt. Ernő elpirult, amikor a fülébe súgtam, milyen vonzónak találom, és még ezt is szexin csinálta az új ruhájában, mint egy nagyon menő férfi, egy hatéves kisfiú mosolyával az arcán. Szuperül nézett ki, és aznap éjjel forró ölelésben is aludtunk el, tértünk nyugovóra egy kiadós testmozgás után.

Ernő ezentúl csak motorral ment dolgozni, a munkahelyén is csodájára jártak a nők, én pedig elkezdtem féltékenykedni… Sosem volt még ilyen. A férfi munkatársai meg kérdezgették, melyik motorosboltból vannak ezek a csodás termékek, Ernő meg persze századszorra is elmesélte, hogy a shox.hu oldaláról, és kivétel nélkül hozzátette azt is, hogy meglehetősen meg van elégedve mindennel.

Tehát a shox.hu oldala nem csak a férjem tette boldogabbá, szerzett neki egy új hobbit, ráadásul a testét is megmozgatta minden nap a motorozással, hanem a házaséletünket is fölfrissítette. Aztán, hogy láttam áldott férjemet a shox.hu oldaláról rendelt ruházatokban, már nem találkozgattam többé más férfiakkal, mert egyszerűen nem igényeltem, férjem motorosboltból vett kisugárzása és férfiassága teljesen elégedetté tett. Szóval ajánlom mindenkinek, akinek válságban van a házassága, hogy vegyen egy shox.hu utalványt, majd a férje kiválasztja a méretet, meg ami tetszik neki, csak ajándékozza meg egy ilyen gesztussal, és amint belebújik a minőségi cuccokba, meg fog változni az egész kisugárzása. Köszi, shox.hu!